Inloggen

Welkom op vivare-thuiswerkplek.nl; de plek waar je alle benodigdheden voor je thuiswerkplek kunt bestellen.

Bezoek je voor de eerste keer deze shop?
Klik dan op "wachtwoord vergeten", dan kom je bij een scherm om je account door middel van het invullen van je gebruikersnaam te activeren. Hierna ontvang je een email om je wachtwoord zelf in te geven en kun je aan de slag!

Login
Wachtwoord vergeten?

Bruikleenovereenkomst

De werkgever stelt aan de medewerker thuiswerkplekfaciliteiten (verder te noemen: producten) ter beschikking. Voorafgaand aan de ontvangst en het in gebruik nemen van door de werkgever ter beschikking gestelde producten is de medewerker verplicht deze bruikleenovereenkomst te accorderen. 

  1. De medewerker gebruikt de producten als een goed huisvader.
  2. Als de werkgever hierom vraagt stelt de medewerker de producten weer aan de werkgever ter beschikking.
  3. Je gebruikt als medewerker de producten uitsluitend om thuis te kunnen werken voor de werkgever.
  4. De producten worden persoonlijk verstrekt. Het is de medewerker niet toegestaan deze aan anderen uit te lenen.
  5. Vermissing/diefstal van producten meld de medewerker zo spoedig mogelijk schriftelijk aan Thuiswerkplek.nl via contact@thuiswerplek.nl, met een kopie van deze melding aan f.servicedesk@vivare.nl. 
  6. Beschadiging van producten meldt de medewerker zo spoedig mogelijk schriftelijk aan Thuiswerkplek.nl via contact@thuiswerkplek.nl.
  7. De terbeschikkingstelling van de producten geldt zolang er een zakelijke reden is om de producten ter beschikking te stellen. De terbeschikkingstelling eindigt in elk geval uiterlijk op de laatste werkdag van het dienstverband van de medewerker met de werkgever.
  8. De werkgever mag de aan de medewerker in bruikleen gegeven producten per direct terugvorderen bij misbruik, verwaarlozing of het voor een ander doel gebruiken van de producten dan waarvoor deze bestemd zijn.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies